Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Alla Hjärtans Dag

innehöll en blandning av

promenad
hjärtan
tulpaner
kärlek
vänner
gåvor
fläskfile
vin
glass
choklad
kaffe och likör
melodifestival
kortspel
skratt
mys




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 14:55



Bookmark and Share


  Roula O
en bra och enkel beskrivning...fint!
2009-03-21

  lycksele
jag gav inte och fick inte ett dugg
som vanligt alltså
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson