Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är paradiset???


Paradiset...

Paradis...vad är det för mig??

finns den bak dimhöljda kullar, vid sandfyllda stränder?
bakom underfundiga tankar eller i friheten att göra det man mest av allt vill. Finns den för dig? Är den en värld helt utan problem...eller konflikter.?
frånvaron av ovänskap...dispyter...ingen svärmor. gnälliga fruar / män.

En bekymmersfri tillvaro, där inga hot gör sig gällande, fria drinkar "happy hour" dygnet runt.?

Nej....tyvärr, paradiset existerar...inte ens i tanken. i fantasin kanske!!!
men ändå..känns den som att den finns...alldeles runt hörnet.
den kan infinna sig nästa gång du lyfter luren när det ringer.
...när du vaknar 04:33 och det är inte för att du ska till jobbet
paradiset,,,är ett abstrakt föremål för en längtan.
vi kan i korta stunder finna "paradiset" och vi landar ständigt tillbaka i
verkligheten.
Men det är det som är lyckan...när vi kan finna den så ofta som vi behöver den.




Övriga genrer av ~Leonardo~
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-04 17:50



Bookmark and Share


  Epione VIP
Hm jag håller med kvinnokören här under mig
Låt oss göra vårt eget paradis.
Skratta,Njuta,Gråta,Leka,Falla.
Kärlek,Paradis,Vin,Ögonblick.
Kramar,Bilkörning,Himmelsäng.
Poesi, Böcker, Erotik,Pussar
Samtal,Närhet.
Kyss
:)
2009-05-08

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2009-03-14

    sunnanvind
Åh..så kloka rader...!
2009-03-14

  Aisha VIP
...gillar verkligen...
..särskilt...04:33.....:)
2009-03-05

  Ullagulla
hmm....spännande tanke....att man liksom konstruerar paradiset själv....i tanken...
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~