" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland gör grammatiken dubbelvolter; "vem springde med fel om bakfoten när rätt fram med hand gick bäst"




Kyrkklockespråk; ringa rang rungit

 

 

 

 

kvinna

man

 

inom varande varandra

 

kramande

envishet hållande om

 

vaktas ryggar från andra

 

skilsmässan

ett faktum

 

 

 

från egot

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-28 00:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
oss ordpoliser emellan
ibland får man helt enkelt
bita i det äpplet
lägga fötterna på ryggen
och kamma mittbenen
hos klippan, frisören
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri