Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mike's toner har en förmåga att skapa lustiger vals i tänket. revoltera och åter(an)vända.. Only time will tell i hörlurar högt högt..  kan släcka omvärldens skuggor




oldfield och frivolter; snart firar vi hundra

 

 


utan sans


chanslöst sanslöst
kasta sig

ändå

frivolt i miketrans

 

en
gång
till



baklänges

utan räcken

 

botten är ingen botten
denna gång

 

 

lita till viljan att inte lita till
tron på
utan chans

 

skapar ny form
av sans

 

frigörande lagom
egenskrämmande skräckdans

 

 

till ton av

 

monster of'em all
shadow on the wall

 

(tack mike)

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-23 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri