Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm

En dröm är vad du är
En dröm är allt jag begär

På riktigt...




Fri vers av firefire
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-18 19:26



Bookmark and Share


  issac.a.m
som en suck ...
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire