Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förkolnat

i ett försök att återskapa känslan mellan oss
så lät jag dig komma nära i natt,men
din värme från huden var endast ett bloss
från en kärlek som förkolnat ,och
det har slutat ryka nu....




Fri vers av firefire
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 21:15



Bookmark and Share


    //Nikita
Alltid intressant att gå tillbaka till de första diktera :)
2010-08-09

    //Nikita
Alltid intressant att gå tillbaka till de första diktera :)
2010-08-09

  PPQ
hmmm det känns som om varje ord får maximal verkan i denna text
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire