Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du mig förstår

om du förstår mig
och min smärta
om du gör det
kan du finna nyckeln
till mitt hjärta

jag ser att du ler
åt mitt rim av
hjärta-smärta
men ta det för vad det är..

jag tror att jag
har känslor för dig
och om du förstår mig
kanske vi kan hitta
en väg att gå
tillsammans

så slicka mina sår och
låt oss gå mot
en ny vår....
jag tror att du
förstår...




Fri vers av firefire
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-19 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire