Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

okomplicerat

I nattens mörker ser jag så klart
allt jag inte såg i dag
och allt känns plötsligt underbart
när jag förstår...
vad jag känner...
hur mycket jag känner...
hur enkelt det egentligen är...
fast vi komplicerat allt
i vår ofrivilliga
destruktivitet
Min nya verklighet innebär
att jag erkänner för dig
och för mig själv,
utan omsvep
utan eftertanke
men ärligt och sant...
i skydd av mörkret som
gör allt ljust!

Jag älskar dig och
du älskar mig....




Fri vers av firefire
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-19 23:07



Bookmark and Share


    //Nikita
Det där känner man igen :)
Bra skrivet :)
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire