Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmar från gatan



Jag sköt mina hundar idag
jag antar att kärleken helt enkelt inte räckte till









Jag dränkte mina katter idag
jag ville väl bara kolla om jag vågade









Jag spolade ner dina guldfiskar i toaletten idag
men ingen fara, de fick med sig en karta










Jag ströp ditt marsvin idag
jag hittade aldrig halsen, men det gick bra ändå







Jag förgiftade alla dina gosedjur idag
du vet ju hur svartsjuk jag är





Övriga genrer av Herr Ångest
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-20 20:48



Bookmark and Share


  Maria Natasja
AAAA!!!!men herreguuud så jädra-kanooon bra detta är!!!!
Åh denna bokmärker jag..och släpper aldrig ur sikte!
Vrål-applåd!
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest