Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt kort om nuet och dåtid


Då & Nu



Det är i nuet jag fångar dagen
och mina egna ideer

gårdagen lagras
innuti mig nånstans

framtiden...
finns i mina upplevelser
och summan av erfarenheterna




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-21 19:45



Bookmark and Share


  Epione VIP
Jaaaa och jag väljer vilka upplevelser som ska få vara med och styra mitt skepp in i framtiden.

Mina val
Dialektiskt
Gillar mycket..
Tar hem den..
2009-03-11

    sunnanvind
Gillar tankegången här..mycket!
2009-02-22

    ej medlem längre
Vår färd i tiden upphör aldrig att fascinera oss.. Din dikt får mig att fundera.. Hur allt knyts samman inom oss .. till en upplevelse
2009-02-21

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~