Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert ömsint


såsom snöflingor faller

faller hjärtat

ömsint närhelst

du anar;

vinterkänslan påminner

utmed horisonten

träden står tunga

klädda gestalter

änglamärkt

ett hjärta

av snö;




Fri vers av Lindizz
Läst 296 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-22 11:02



Bookmark and Share


    sunnanvind
Gjorde ett hjärta av snö härom veckan..det ska jag sätta in i mina utställningar nu när du skrivit så fint! Applåder!
2009-02-22

  Micael Axelsson
Varje rad känns så skör, att man räds att de skall falla isär, men likt snöflingans komplexa form, håller allt och flätas vackert samman.
2009-02-22

    Cajsa
Vackert skrivet
2009-02-22

    tramp
läckert om snö
snö är vackert och härligt är att göra änglar i dess namn.
men vill ej skotta !
2009-02-22

  Lejonhjärtas poesi
Tjusigt och snart, snart där snön legat vit ska vårens grönska frodas!
2009-02-22

  Suzy med punkterna
Vackert skrivet

och samtidigt lite skumt att jag hamnade här för snöflingor var mitt senaste tema;=)
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz