Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följer vi varann på vägen...

följer mitt hjärtas slag

av de jag drömt

och kanske

de är våra vägar

gå där under stjärnorna

vänta där

följer dina steg

förhoppningar stora

lika otänkbara

för inte visste hjärtat

ses vi igen

kanske ser bortom hinder

och skapar oss vägar

att möta världen

du som jag

i en annan värld




Fri vers av Lindizz
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-22 20:24



Bookmark and Share


  karenina VIP
mjuk fin och fylld av förhoppning... då kan bara vägen leda rätt

tycker om bilden du målar upp och orden förmedlar känslan av blå vinternatt. de ljust gråmarkerade raderna fyller sitt syfte, de blir som en viskning
2009-02-23

  Mr Lindemann VIP
Följ ditt hjärta dit den leder dig och du skall se att den bär ända fram till det du i dig när och i dig så bär
2009-02-22

  Lejonhjärtas poesi
Ömsint vackert och det enda rätta är att följa sitt hjärta.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz