Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rarghjj


fan vet2

Avikare
En sådan ja
Vad har jag förtjänat, ingen framtid inget driv
han är inte värd någonting,

Jag blev snarare avikt
svårt att gå vidare när allt känns som ett skämt
Kanske bryr jag mig inte.
Kanske bryr jag mig för mycket.

Jag vill helst bli lämnad ifred.
blir inte olycklig ensam
blir med fred men all galenskap i världen.

Jag är ingen bra människa
jag har svårt att tro att det finns sådana människor
isf måste deras överjag då på något sätt helt ha tagit över.

Jag gör saker eller säger saker
beroende på vem man pratar med så händer olika saker.
känns så otroligt manipulativt att sträva efter det.
förstår inte om någon gör det. Vet inte ifall någon ser upp till mig
skulle inte gissa på det. Kanske när jag pratar mer skit än vanligt och någon faktiskt har oturen att lyssna och ta till sig det jag säger.

Den som pratar högst och med mest inlevelse vinner ordet.
Vilket jävla skämt.
På ett sätt är det en otrolig frihet att träffa nytt folk och bara baka en enorm kaka med skit och se dom studera den i realtid.
vilka idioter






















Fri vers av absurdity
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absurdity