Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge, ge, ge

det ekar & är tomt

ingen fyller på

med livslust & kärlek

 

ge, ge, ge

bara ge

men jag då?

 

vill inte mer

orkar inte mer

ta upp din egen skit

 

nu går jag




Fri vers av Sandvargen
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-23 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen