Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tiden



jag sörjer mormor och morfar

jag sörjer att
mormors karotter
som diskades med varsam hand
sen 1950
överlevde mormor

jag sörjer
lördagsmagin i
att pilla bort
den röda klisterlappen
på tablettasken

jag sörjer att Gorbys piroger
och en snygg kille
inte längre räcker för
en magnetisk nyårsafton

jag sörjer
Sessans jamanden
innan hon bars hem
i en svart soppåse av en snäll granne

jag sörjer den vilda sommarn
att ingen hindrar
körsbären från att mogna

jag sörjer
att vi inte är vänner längre
att jag inte längre kan eller vill
men skickar grattis-sms
och aldrig gick
på bröllopet

jag sörjer att
allting är
i ständig förändring

att en vattenyta aldrig är
spegelblank
mer än en kort
underbar
stund



och att det är precis så
det ska vara


















Övriga genrer av Alfie M
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-25 15:14



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Oj, det var mycket sorg på en gång. Hoppas du fick ut allt så att du kan se spänningen och glädjen i att allt förändras och inte stagnerar!
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M