" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invid kanten glänser ständigt en nyskärpt - i väntan på "vacker utan punkt"




bila

 

 

bara när du tystnar tvekar
och du vänder
andning

sofistikerat högljutt

så jag kommer av mig

bara när du byter ämne
och du vänder
i en landning

sofistikerat trögt
med eftertryck

så jag tystnar tvekar



bara då vet jag
det är dags
att ändra attityd

du är känslig för tonfall
och konflikt
jag motar olle i grind
för tidigt
och missar det vända inbjudningskortet serverat

med dubbla sjutillhållar
med dubbla sköldar

med dubbla dyningar ljudvågors hav


skapar min egen mentala förlisning
i full orkester bakom dina öron


så som förverkligandet av din förväntan
av redan förgångna tider återuppståndna

vandrande skelett
demoner från förr
på frammarsch
färdiga hugga sin bila

i det som är



dansar du tango Le Guarde

förverkligade fasors framfart stoppad

triggade av sinnen
överspända minnen och upprepad hämtning för bekräftelse

bilder förvanskade
förvända av ångesten

kättings tyngd ligger länge i gammal muskel


låt det inte
hända igen

låt det inte
hända igen

 

säger vi och börjar på nytt

slipa eggen blank bakom höften

 

aldrig mer tyst

aldrig mer tyst

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-23 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri