Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro hopp och kärlek skrev jag till min dotters bröllop. Jag lånar gärna ut den. BrudKronan är tillverkat av nysilver. Egen design


Tro hopp och Kärlek

Tro Hopp och Kärlek
Hjärtats vishet har talat, så
enkelt och högt,
När amours pilar sökt sitt mål
Då är kärleken segerviss.
Nu vi gyllene ringar bär, symbolen
blank och rund.

Nu sitter vi vid bröllopsbordet
sida vid sida, tillsammans med
de nära och kära.
bröllopsmålet är över, och löftens
boja knuten.
Idag har vi lovat, att under mörka
och klara skyar, på stigar som leda
bland buskar och ris.
stödja och älska varandra i nöd och lust.

Så skynda du brudgum, du som är
så rik på hjärteglädje.
Snart är dagen slut, det lider mot
kväll, solen går ned, himlen ä röd
som båtens mönja.
Nu skalll vi vndra på livets stig hand
i hand över ängar av brudsporrens
blom, och över tuvor av daggig viol,
yra och lyckliga, och med kärlek till
varandra.

UllaBritta




Fri vers av UllaBritta
Läst 637 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-27 11:17



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Härlig dikt och en fin gåva till Din dotter.

Kronan var så fin.
2009-03-02

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet om en dotters bröllop, ohc en vacker brudkrona som Du själv designat.
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta