Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hand kupade din

 

Jag lade fröet i din hand

         om

du låter det gro

kan vi dela på skörden

 

 

 

 




Fri vers av Ellen Vivelavita VIP
Läst 698 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-02-27 19:27



Bookmark and Share


  aol
så vackert skaldat
2009-07-24

    FinnRaggarn
Vackert Fröäktenskap
2009-04-16

  Elaine.S VIP
Milt vackert och frågande...inte med krav utan med önskan
Väldigt fint..
2009-03-29

  Micael Axelsson
Kort, talande, och för mig känns det härligt ljuvt livsfilosofiskt.

En av de bilder jag får, är en moders hand, som lägger ett frö i en liten barna hand.
2009-03-24

  Sturesdotter
Älskar den här spröda sköra ordskörden!
2009-03-24

    FinnRaggarn
med min traktor kan vi skörda den.
2009-03-20

  MeAmmie VIP
Det är fröet som ger en rötter att kunna växa vidare och det beskriver du så in i väldans bra! Fridens/Ammie
2009-03-20

  Cosmic Johanna
Romantiskt!

applåder för flera av dina korta och talande dikter!
2009-03-12

  DC
UNDERBAR!
2009-03-05

  Svartsilver
mycket innebörd i dessa korta rader
2009-03-01

  Ingmar Hård VIP
Kort, innehållsrikt, hoppfullt
2009-02-28

  Michaela Dutius
Vacker...och hoppfull
2009-02-27

  Roula O
Så vackert skrivet! få rader som säger mycket...

*applåder*
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP