Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång...



Varje gång
jag sluter ögonen
är du där,
väntar på mig.

Varje gång
jag slutligen somnar
är du där,
älskar mig.

Varje gång
jag åter vaknar
är hon där
vid din sida.

Varje gång
jag stilla gråter
är du där,
hos henne.




Fri vers av Anna H
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-09-06 07:59



Bookmark and Share


  Smultris
Gummsan gummsan...

Så vackert... Så sorgligt... Så...jäkligt...

*Tycker om*
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H