Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag 19.15



Du somnar in i din egen säng

en måndagkväll kl 19.15


Ett nytt liv börjar då,

utan dig.




Sorgen hos din närmaste är så oerhört stor.




Katten pratar medans jag försöker få ut.


Allt som ska ut.


Det svåraste är att sätta ord på det här.


Sorgen dränker lätt ett hjärta som inte är lika stort.


Eftersom sorgen är så mycket större.


Men man flyter alltid upp till ytan, förr eller senare.


När luften börjar att ta slut.


Hoppas att du har det bra där du är.





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean