Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Näh, så är det. Man vågar inte, sa hon. Det hoppas och hoppas, på plattfall och över hinder och till slut lägger man fram allt på silverbrickan och skriker:


Men fall då

 

 

 

 

ofta experiment och du tror mig inte

men ofta

tester fallgropar hinder och snaror och du

tror mig inte

 

och jag spelar min roll väl

du vet att jag spelar och du tror mig inte

mina experiment visar

 

mig sanningar

för jag tror inte jag heller

 

"Det är som Poesi

Det finns där men man envisas

med att söka mellan raderna

efter dolda budskap.

Det är som Poesi."

 

och du ler bara än värre

 

 

det finns där

så fall då

 

vart vart

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-01 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri