Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte bara lätt

 

För 14 år sen låg jag

med rödgråtna ögon

i sjukhussäng

Felicia hade farit till himlen

lämnat mig kvar

 

Idag tänder jag ett ljus

sänder en tanke

till Felicia

och andra änglabarn 

Jag väljer att inte gråta nu

vill ge mitt leende

till de som behöver ett 




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 511 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2009-03-01 22:13



Bookmark and Share


  annajohanna
Blir djupt rörd och gripen över dina ord, din styrka och förmåga att förmedla tankar, värme och empati till andra i liknande svåra situation.
Kram
2009-05-13

  häxanmara
Värme och kärleks tanke till din lilla dotter.

Hon sitter på ett moln och tittar ner på sin Mor
och ler kan du tro..

Kram på dig vännen..
2009-03-11

  Fredric
Den var varm.. Sparar den i tanken....
2009-03-05

  Johan Bergstjärna VIP
: ) Kram!
2009-03-03

  Micael Axelsson
Är det okej, om jag talar med tyst stumma ord. För de känslor detta förmedlar, kan jag inte uttrycka helt i skrivna ord...
2009-03-02

  Mygg
Vilken värme det strålar om denna vackra text!
Tycker mycket om den!
2009-03-02

  JNI
åh, så starkt att ge sitt ljus och värme trots sådan börda !
fantastiskt och gripande, fler som du :)

Applåd!
2009-03-02

  Yvonne Vigstrand
Oj så stark text...tårar rinner...känner med dig o alla andra som gått igenom detta trauma.
Vackert skrivet till din lilla ängel!

Kramar/Yvonne
2009-03-02

  systeringer
Fin hyllning till alla änglabarn och din Felicia!
2009-03-02

    Lindizz
mycket fina och berörande rader.
2009-03-02

    Maria Malm
Viktiga slutrader.
2009-03-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker finstämd minnesdikt.
2009-03-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackert tänkt och
gjort för Dig brinner
mitt hjärta alltid stort
2009-03-02

    tramp
så finstämt och vackert med stor värme.

Jag gillade den dära` formuleringen att inte välja gråta utan att le för alla behövande !
2009-03-02

    ej medlem längre
Starkt skriven text som berör!
2009-03-02

  Night Soul Woman
Tack för att du delar med mig:) och ja, så är det, värdefulla ord :)
"Jag väljer att inte gråta nu

vill ge mitt leende

till de som behöver ett "

*applåd*och *Godmorgon*
2009-03-02

  Lejonhjärtas poesi
Du är liv, du är känsla och en sann poetissa som berör.
2009-03-02

  lodjuret/seglare VIP
Även Veronica sägs vara en blomma
och säkert planterad i jorden
behöver hon även nu närhet
vatten och någon som bryr sig
2009-03-01

  Elaine.S VIP
En sådan stund och dag glömmer man aldrig och här blir Felicia ett vackert minne , aldrig glömd, alltid älskad..
2009-03-01

  Fånga dagen
Smärtsamt
min tanke är förlorade du ett barn ??
Kram Anna-Karin
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du