Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kritik till texten Lögnen. av suzy


Kritik på en text (151)







Det är väl antingen
det råa språket
eller den skickligt vävda lögnen
som får oss att falla




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-02 20:20



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Leendes läser jag nu din kritik som en alldeles egen dikt. Finare när den står för sig själv;=)
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP