Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min melodi

 

Vemodets melodi

klingar doft och lågmält.

Mollackordens djupa klang

harmoniserar mitt inre.




Fri vers av Piann VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-02 22:20



Bookmark and Share


  Tina Q
Ljuvligt!
"klingar doft" - mmmm...
2009-03-04

  papessa
vackert så länge det harmoniserar -
2009-03-03

    ej medlem längre
Musik och känsla i samklang. Lätt att känna igen. Bra!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP