Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlösa.



Skuggor rusar förbi mitt fönster

Men jag vet inte deras namn.


De lurar vid min olåsta dörr,

väntar på att ta sig in.


Om de vill ont eller gott,

har jag egentligen ingen aning om.



Men de skrämmer mig med sina livlösa anleten

sina hasande och knastrande steg ute på gruset.


Jag gömmer mig innuti ditt hjärta och tar skydd med hjälp av din kärlek.


Du har blåst nytt liv i ett annars livlöst skal.


Nu är jag nästan inte rädd.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean