Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ungdomsalster


Snön








Snön ligger vit på marken
vinden får träden att ruska sina grenar
då faller snön ned i vita sjok
luften full av en vit rök

solens mest ensamma stråle
letar sig genom molnen ned
leker sig genom trädgrenarna
ned mot isen som täcker sjön

snön ligger vit på marken
snön ligger vit
naken




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-03 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP