Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ungdomsalster


Snön III








Fältet är vitt av snö
snart kommer sol och tö

för långt sedan
var det höst och hö
bärgades här då

fältet ligger vitt av snö
var kommande vinter




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-03 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP