Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina dikter


Dina dikter
är spår av blodsanningar
avsaknad av lögner på papper

Genom streckad sorg
förmedlas livets kärna
och du vet att
du inte har något val

Dina ord lever
genom dej
liksom du lever genom dina ord

Förbannar de
uppradade formuleringarna
som bryter fram
genom den istäckta ytan
du burit på




Fri vers av Magica VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-03 23:35



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
hela dikten flyter på bra, rakt igenom. Jag gillar den!!!
2009-07-07

    lxsl
Tycker tvärtom. Det är första halvan som rör mig starkare.
2009-03-03

    Herr Ångest
Andra halvan av dikten är bättre än första halvan.. flyter bättre o känns som om det är merkänsla i.

Men överhuvudtaget.. en bra dikt!
2009-03-03

    lxsl
"avsaknad av lögner på papper"
Den biter!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP