Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en som har ytterligt svårt (u-n-d-e-r-drivet) att vara allvarlig när det hettar till. Oavsett.. så...*harklar hutlöst* - Monstren hotar som värst




när leendet är som störst (förlåt eller..)

 

 

endast distans

tele å så ja du vet
så där som i att

 

bara höra
räcker och blir över
(eller eventuellt kan förberedelse göras för att i kommande panik-slänga-på-luren-läge närmar sig och jag vägrar dela anledningen med nån annan än närmsta part)

[ok du behöver inte tjafsa så förbannat]

 


nä jag vet men

ändå

 

 

menändåmenändåmenändå

(män... en då... införlivad tagg i nåns medvetande kan kanske hjälpa nästa att slippa lindrigare undan)

 

 

en

 

annan

hanterar inte vänskap juste

gentemot dig

 

kär
förstå
det kom efter föret som egentligen inte ens skulle fungera
(visst var det så)
så nu är det dubbelt upp

 

i sånt som inte fungerar och det kan väl inte vara bra

 

 

 

och det är en finne i vägen

så det så

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-04 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri