Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge Sig Ut i Strömmen

Att ge sig ut

mitt i strömmen
av
skapade livsflöden.

Utföra

vad jag behöver

få gjort idag,

de är svårt.

Jag betraktar
våren,

men ser den inte

Jag vill ha en nyfikenhet
på livet igen,

Att få ge sig själv
en
egen tid.

Ja, annars stympar
sig allt igen,

och

sluter sig
i sin stumhet

Utan känslor.

ullabritta




Fri vers av UllaBritta
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-04 12:04



Bookmark and Share


  En strimma av guld
"Skapande livsflöden" härliga ord.

Gå ut och möt våren så kommer det andra sen.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta