Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det heter ju faktiskt...







...mer burdus

och inte som en del

här icke uppräknade

fått för sig...

...burdusare



nej, takca vet jag folk

som kan sin grammatik

o som håller sig konsekvet

till just en sådan




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-05 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP