Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dag av tårar

Idag är jag fylld av sorgens tårar.
De som borde ha varit glädjens dag.
Att du min älskade barndomskamrat och vän
inte längre promenerar på denna jord.

Du har flyttat till änglarna,
där din nästa boning är.
Kanske ler du mot mig just nu
och vill att jag skall le och vara glad.

Jag vill tro att du har det bra och
att du har träffat din kära pappa.

Du var solen som sken på min himmel
när jag hade grå och dystra dagar.
Det blir så tomt utan dig min vän.

Jag lyfter mitt huvud mot himmelen
och knäpper ihop mina händer till bön.

 


 




Fri vers av Piann VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-05 18:32



Bookmark and Share


  Tina Q
Berörande...
2009-03-10

  Lejonhjärtas poesi
Smärta är att förlora dem vi älskar och sorgen uttrycker saknadens kärlek.
2009-03-08

  melancholia
nuddar mitt hjärta.,

vackert, och sorligt.
2009-03-08

  blackandwhite333
Berörs!
2009-03-06

    ej medlem längre
Du lyckas uttryck din äkta sorg och saknad.. samtidigt som du ser det ljusa... minnen.. hopp..
2009-03-05

  friheten
Smärtsamt när en älskad person försvinner
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP