Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik på en namnsdagslimerick av anakreon inspirerade


Kritik på en text (155)





Det litet märkliga
med drömmar är
att de flesta

utspelar sig som
under sommarhalvåret om
än det är

vinter i verkligheten...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-05 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP