Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten så många, av leelee, inspirerade


Kritik på en text (157)






underbar text
en del vill ofta nog säga

att för att kunna kliva in i
någons hjärta

må man först ha hjärta
att kliva in i sitt eget jag

bara alltför många är rädda för
att våga ta just det steget




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-06 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP