Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hatar att laga mat, av eva meldrum, inspirerade till denna äckligt inställsamma kritik


Kritik på en text (158)





som med de flesta andra texter här inne
ger denna uttryck för känslor
av tillkortakommanden

men som även många vet
finns det folk som kan se någonting positivt
i vad det än handlar om

och det brukar handla om
att de bearbetar sina känslor
på ett sådant sätt att de kommer framåt
istället för bakåt

andra kallar denna bearbetning
för att ta reda på vad man är rädd för och sedan
konfrontera dessa rädslor

så att de minimeras och istället gör så
att personen ifråga blir en människa
med bättre självförtroende och såsom
med en sång på sina läppar...

...tar itu med dagens mödor
på ett äckligt positivt sätt
istället för att som vanligt ligga kvar
ett varv extra i sängen

med vissa svårigheter att få ändan ur vagnen
tummen ur och så vidare
själv är jag en kluven personlighet
som går kräftgång mellan dessa två avarter




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 11:27



Bookmark and Share


  Ewa Flower
Det känns fint att du gått djupare i att uttrycka något starkt som jag gjorde. För mig var det som att när jag uttryckte mitt hat som legat där länge i min grund så blev det förlösande för mig för då kunde jag släppa det och i fortsättningen nu så är laddningen till mat inget speciellt, bara tråkigt just nu att vara själv med att både laga och äta.

TACK
EWA MELDRUM
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP