Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du?




Min vackra långa pojke, var är du?


Spanar ut i mörkret och bort mot ljusen i byn.


Det skimrar likt glöd från en falnande eld.


Min eld som blev till aska har flammat upp.


Vill känna dig igen.


Sluter ögonen, ser dig

böja dig ner för kärleken.


Låter tramsigt, men när du kysser mig


står allting still.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-07 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean