Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath Mitt äppelträd en gåva av min far för 45 år sedan.


Tack till Ewa- Britt

 

Du förgyllde min

dag med

vackra sköna

rader.

 

Gav mig

värme i själen.

 

Så till tack

får du vila

under sköna

äppelträdsblomster.

 

För att där

känna doften

och aning av vår.

 

Eva Langrath 2009

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-07 15:12



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vackert sprider sig doften
2009-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin text Eva och en bra hyllning till någon som varje dag förgyller min dag med både humor, uppnosiga tankar, frågeställningar, kärleksfullhet mm.
2009-03-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Perfekt!
Äppelblom älskar
jag! Den vackraste
fruktblomma för den
har en aning rosa
i sig... Underbart att
få höra att Du fått
det av Din far och
för fina rader till mig!
Kram och tack för dom!
2009-03-07

  Eaglemountains VIP
Och en mycket vacker bild på ett vackert träd!
2009-03-07

  Eaglemountains VIP
Jag stämmer in i denna hyllning också ...... Mycket vackert skrivet!
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP