Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaget i texttiteln och poetjaget är två helt skilda personer eftersom texten i haikun är närmast påhittad...


Om jag varit kvinna hade jag någon gång under livet varit förstföderska






Hennes ögonbryn
höjde sig likt en barm, upp
och ner, andandes




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-08 00:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!!
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP