Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i tider mot ägg och andra skaliga beteenden man kan göra mätningar på: kronor, tid, samtal, löften.. och ja där barkar det iväg.. så gå


hädan

 

 

svikna förväntningar

grundade i löften

gör inte mindre ont

 

för att självrespekten är starkare

än martyrskapet

 

spika upp mig men tillbe mig icke

ty jag har redan gått

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri