Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'skuggspel' av aftermath inspirerte Texten är dock något bearbetad från orginalet för att som passa förmatet


Kritik på en text (159)






en fantastisk text
den griper mig
så att om

jag inte redan
satt ner utan
stod, skulle vara

tvungen att famla
omkring mig efter
stöd, att hålla

mig en stund
i för att
inte falla omkull

av ren och
som skär hänförelse
här i natten







Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-08 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP