Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath taget i mitt sommarparadis våren 2008


Snart

 

Snöflaksflingor

förs av vinden.

blåser snålt mot

kinden.

 

Drömmer vår,

där snöbäck

porlar.

 

Grönskan spirar

och man lyss

till fågelkvitter.

 

Längtan stillas

och knoppar slår

ut i blom.

 

Väntar, längtar.

 

© Eva Langrath 2009




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-08 10:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja snart - och när jag läser så..känns det så nära som så - underbart vackert och paradisiskt framtonat Eva!!!
2009-03-08

    eva m h
Uttrycksfull längtansdikt!
2009-03-08

  firefire
härlig text och tillhörande bild var ju bara sååå underbart ljuvligt vacker! Fint att läsa och lätt att glömma snöstormen som viner utanför fönstret just i detta nu!
2009-03-08

  arie
"drömmer vår..."

fin dikt i en dag som denna
och även jag;

"Väntar, längtar."

tack för att du satte så fina ord
till denna "Vår" - längtan!
2009-03-08

  Bibbi VIP
"Väntar, längtar."
gör också jag:-)
Applåd och bokmärke.
2009-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
En fin tecknad längtan till längtan.
Det är tryggt att veta att det är en av få längtan som med säkerhet blir uppfyllt
2009-03-08

  Vildand VIP
Ord som manar bort mitt mörker ... och snödroppen glänser med ens !!!
2009-03-08

  Fredrik P. VIP
vårlig längtansdikt
som håller även på
Sveriges sydligare
breddgrader. tack.
2009-03-08

  Suzy med punkterna
Känner din längtan
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP