Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar och ser på riktigt för första gången.



Tittar och ser på riktigt för första gången.


Men när känslorna och saknaden bubblar upp,

tittar jag bort och ser inte mer.


Vill inte se vill inte minnas.


Vill inte minnas även om minnerna är bra.


För minnen är allt jag har,


nu när du inte längre finns kvar.


På bilden, hade du lite mindre än ett år kvar.


Ynka månader kvar.


Ögon så blå, ansiktet är lite lätt fårat och märkt


alla dina svåra år.


På bilden är du glad, du lyser och glittrar från inuti.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-08 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean