Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att något efterlikna den stilen jag skrev i som tonåring


Älska mig, pappa, jag fyller arton imorgon







Älska mig, sade Marita till sin pappa
älska mig alla de dagarna
för sommarens sol och värme
regnets smatter mot rutorna
kvällarnas solnedgångar

Älska mig, pappa
jag älskar dig redan
som förbehållslöst vid blotta tanken på
att du är mina dagars upphov
jämte mamma

jag älskar er båda
men henne har jag varje dag vid min sida
så det tar jag som för givet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 13:15



Bookmark and Share


  Maria T
Fina tankar från en tonåring
Mamman finns varje dag.
Det kanske inte pappa gör.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP