Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag medger att den vid en första anblick kan verka svår, men jag har en smula fått på huden för att en del av gåtorna är för enkla för mer komplicerade själar


En gåta - En yrkeskår (nu med svaret)





Ledtråd

Personen ifråga pucklar på mrs Pig



Svar

So-påkare, sopåkare

mrs Pig är allts fru gris, en so
(Stora Enso är dock inte inblandad här...)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP