Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man sa till mig för några år sedan att trots att jag helt uppenbart skrev rena dumheterna, stilen och bettet de förmedlade inte kunde helt dölja intelligensen bakom denna poet, själva själen, essensen som orden speglade. Men jag är ogift.


Något litet om ord







Re petion – samfälld anhållan som återtagits
av speciella omständigheter, generellt sett
en brygd att stilla njuta av eftersom den
ändå inte skall anlända till det från början
avsedda målet.

Själva läsningen kan få det eventuellt
heta kaffet att hamna i fel strupe eller
på nya skjortan, blusen eller det nakna bröstet
beroende av vem som är läsaren
vid det möjliga tillfället.

Ett gott val är förstås att läsa eländet
i badet i ljuset från
strategiskt utplacerade och tända värmeljus.




*Kariboskalbaggen är inte, som forskarna länge trott, en släkting till en grupp insekter som bebor en nordlig del av Sverige, kallad Samernas rike.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP