Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till av mannagryn En rick är förstås en släkting till en Limerick, bara av annan (s)ort


Torrlagda Torsten - en rick




Är en man som inte på länge fått borsten
vilket gör honom till gråtmilda Torsten
men misströstar ännu ej helt slappt
har ej om missbruk helt givit tappt
som han ännu röker likt en skorsten




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-09 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP