Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Kvillrar

 

Gulnat, avfallet

flyter bort.

 

faller

fyller

kvillar

nytt

vatten.

 

inom.

 

© Eva Langrath 2009

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 856 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-11 09:22



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Tänk, jag har altid undrat vad kvillra betyder
Kan ana mig fram till dess betydelse här
2009-03-17

  Lotti
härliga rader och fantastisk fin bild till.
2009-03-12

    Madeleine Ågren (Maduska)
Så tar livet ett nytt tag, på många plan. Fantastiskt uttrycksfull!
2009-03-11

    Bodil Sandberg
Kvillrar är ett nytt ord för mig också..men nu när jag insupit det och njutit känslan..vill jag det skall kvillra här för evigt!!!Underbart!!!
2009-03-11

  Fredrik P. VIP
/kvillar/ var ett
nytt vackert ord
för mig. synonym
med porla, rissla;
kvittra. alla känns
som naturljud...
den korta fina dikten
formar en strilande
bäck, vilken leder
mot vår och lämnar
det förflutna bakom
sig. bravo!
2009-03-11

  Suzy med punkterna
Naturskön poesi
2009-03-11

  Måna N. Berger
Skönt! En dikt att låta skölja över sinnena.
2009-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Helt underbar dikt som bara kvillrar fram i mina ögon och sinne.
Så fint foto.
2009-03-11

    eva m h
Underbar reningsdikt!
2009-03-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nu är våren
på gång tror
Dig fullt ut!
Gott beskrivet!
2009-03-11

    ej medlem längre
bara ordet kvillrar kvillrar till det inom mig, det är underbart skönt!

en dikt som för mig blir en själslig reningsresa, vatten hjälper till och i vårfloden känner man verkligen hur livet förändras till det bättre. hela tiden!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP