Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=ByUOFV5TusE&feature=related


Psoriasis?

 

Jag når inte fram
mina ord skaver på ytan

du brukar säga att du
lider av klåda

jag vet bättre än så

 

klåda
skåda

sanning
råda
se
riv
en
gudagåva
en
hinna
skrov
kli
ett
gråt
förlåt
mig
för
ord
som river




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-11 10:38



Bookmark and Share


    Jnåt
gillar associationen till psoriasis i det själsliga, vet inte varför jag tänker på "cry me a river"...
2009-03-16

  Maria Natasja
Ah, vilket skont sätt att skriva....bra!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund