Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du också fotsvamp?










...en positiv tanke
för att muntra upp dagen?

En krossad vindruta
är lättare att se genom
och man slipper putsa den
på sommaren och skrapa på vintern...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-11 17:29



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Hjärnsvamp...
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP