Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Morgondröm

 

Ljus och värme.

 

Vaknar till

vänder mig om

för att se på...

 

men där är tomt.

 

och vinter utanför,

 

drar upp täcket

armar runt omkring

kroppen.

 

somnar om.

 

© Eva Langrath 2009




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-12 10:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Harmoni.
Applåd!
2009-03-17

  Suzy med punkterna
Armar omkring och få somna om är en av livets verkliga stunder av kärlek.
2009-03-15

  Sladjana Zubcevic
Du skriver så vackert och du har underbara bilder.
2009-03-14

    Bodil Sandberg
mmm så mysigt..att kunna vända sig om..bort från survintern..och mottagas i de mjuka varma armar..att vila där..tills våren behagar komma - underbart vackra rader Eva!!!!!
2009-03-13

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mjukt och fint ramlar dessa rader och unnar dig återsömn med dröm om sommarparadis.
2009-03-12

  Fredrik P. VIP
Hm...underbar
bild från ett
sommarparadis
som man verkligen
kan drömma och
längta till så här års
eller somna om ifrån.
2009-03-12

  jordgubben
men snö är ju kul:D
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP